Struer Golfklub


Vil du være begynder?

Golf er for alle – vil du gerne være med? 

Du kan begynde til golf alene eller sammen med andre. Vil du starte til golf som en familie, er det en perfekt måde at være sammen med hinanden på, hvor frisk luft, motion og spil er i fokus. Du kan købe et prøvemedlemskab for 1.500 kr. 

I medlemsskabet får du: 

  • 3 måneders prøvemedlemsskab
  • Fri afbenyttelse af par-3 bane og træningsfaciliteter
  • 4 x 90 minutters træning med PGA- pro (max 10 personer pr. gruppe)
  • 20 lørdags træninger oftest med PGA-pro
  • Par- 3 bane turneringer
  • Kanin-matcher
  • Regelundervisning inkl. regelbøger 
  • Gratis låneudstyr
For at alle begyndere skal føle sig velkomne, og klar til at spille golf, har vi vores fantatiske frivillige der hjælper alle godt i gang. De lægger årligt ca. 500 timer i forbindelse med begynderne. du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere.

 

Struer Golfklub

Struer golfklub har en 18 hullers bane, med en rigtig sea-side-bane, den er lettere kuperet og med en eventyrlig udsigt over Limfjorden. Fra fairway på Hul 11 er der udsigt til vand 300 grader rundt (billedet). For at spille 18 hullers bane, skal du have et godkendt golfkort f.eks. DGU-kort eller lignende. Pay & Play-banen kan benyttes af alle.

Faciliteter

I vores klubhus finder du shoppen, udover det er der Cafe Humlum der tilbyder lækker mad til gode priser. Nyd maden i Café Humlum eller på vores hyggelige terrasse om sommeren. Har du brug for hjælp er der sekretariatet, som også ligger i klubhuset. 

Struer golfklub har gode træningsfaciliteter med et overdækket udslagsområde, en god puttinggreen og træning til indspil.

Bliv Subwoofer i Struer Golfklub

 

Subwoofer er for alle børn i alderen fra 4 til 10 år.

Subwooferne mødes hver fredag kl. 16.00-17.00 med efterfølgende fri leg!

Subwooferne holder til på træningsområdet hvor der er oprettet en børnevenlig golfbane, som danner rammerne for en hel del sjov og læring gennem leg, glæde, fællesskab og naturligvis golf.

Går du med en lille Subwoof i maven, så tøv ikke med at kigge forbi Struer Golfklub – Vi har plads til alle og udstyr til alle.

Kontakt mig for at høre mere.

Se en video om struer golfklub her

Play Video